Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof nodig heeft!
Kraayenstein en de Uithof

Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof nodig heeft!

Een feestzaal verhuur mogelijkheid vinden in de buurt van Kraayenstein en de Uithof met een uitstekende akoestiek? Partycentrum Ons Huis zorgt ervoor dat al uw gasten op de dansvloer komen. Verschillende muziekbandjes hebben hun cd bij ons opgenomen. Daarnaast ook veel complimenten gekregen van onze bezoekers over de geluidskwaliteit in de feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof. Het maakt niet uit of u nu met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Ons Huis.

Feestzaal huren op een goede locatie vlakbij Kraayenstein en de Uithof

Logistiek gezien een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof nodig? De perfecte ligging en de uitstekende bereikbaarheid maken van onze feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof een unieke locatie. Vanwege de ligging in het centrum van Den Haag, op 10 minuten afstand van zowel de A4 als de A12. En komt u met het openbaar vervoer, dan is het 1 minuut lopen. 

Feestzaal verhuur met unieke faciliteiten mogelijk nabij Kraayenstein en de Uithof

De catering wilt u niet volledig uit handen geven? Dan is Ons Huis partycentrum de perfecte mogelijkheid voor een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof ! U regelt zelf de catering,  dus de inkoop doet u zelf. Verder regelt u zelf de bediening van uw gasten. De zaal van onze feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof beschikt over standaard meubilair, maar u kunt ook gebruik maken van o.a.

  • IJsmachine
  • koffie en thee apparatuur
  • koelingen
  • privé ruimte voor bijv. omkleden en opmaken
  • en nog veel meer mogelijkheden op facilitair gebied

Feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof voor flexibiliteit en sfeer!

Een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof zoeken voor een denderend feest? Ons Huis partycentrum, het adres als u een feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof zoekt. Met trots kunnen we zeggen dat we de gezelligste feestzaal verhuur in de buurt van Kraayenstein en de Uithof zijn. Bij Ons Huis kunt u ook kiezen om de zaal te laten aankleden in een kleurenthema van uw activiteit. Zo kunt u al vanaf € 1,- ps. de stoelen en tafels laten aankleden. Het kan allemaal bij ons!

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met de gezelligste feestzaal verhuur van Nederland.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring