Partycentrum-Ons-Huis-slide
Een feestzaal in de buurt van Regentessekwartier met een goede ligging
Regentessekwartier

Een feestzaal in de omgeving van Regentessekwartier

Een feestje? Partycentrum Ons Huis biedt de perfecte locatie, inspiratie, en presentatie betreft feestzaal in de buurt van Regentessekwartier. Het zelf organiseren van een feest is best een hoop werk, daarom kunnen wij van Ons Huis de organisatie van u overnemen. Welk arrangement of welk thema past bij uw feest? Door zelf drankjes en hapjes te laten halen bij de bar, is er altijd beweging. Wij kunnen de aankleding van het feest van A tot Z verzorgen. Decoratie in het juiste thema? Alles is mogelijk in onze feestzaal in de buurt van Regentessekwartier.

Feestzaal huren inclusief catering en decoratie in Regentessekwartier

Catering nodig voor uw feest in onze feestzaal in de buurt van Regentessekwartier? Wij, van Ons Huis, kunnen u in contact brengen met onze partners op het gebied van eten en drinken. Vertel ons uw wensen en aantal personen dat u gaat verwachten en we zullen u een aantal van onze vaste partners aan u voorstellen waaruit u zelf een keuze kunt maken. Het kan allemaal bij ons! Stem de feestzaal in de buurt van Regentessekwartier af op uw thema, bijvoorbeeld in de kleuren:

  • Goud
  • Rood
  • Baby blauw
  • Baby roze
  • Of bijvoorbeeld wit

Feestzaal in regio Regentessekwartier voor flexibiliteit en sfeer!

De feestzaal in de buurt van Regentessekwartier laten variëren in de door uw gewenste opstelling? Er is dus heel veel mogelijk en maken wij op deze manier uw feest heel persoonlijk! Uiteraard geeft u niet elke dag een feest en wanneer u dat dus wél doet, wilt u graag dat alles klopt. Onze feestzaal in de buurt van Regentessekwartier is geschikt voor alle feesten tot ongeveer 250 personen. Met z'n sfeervolle inrichting en smaakvolle kleuren voelen u en uw gasten zich binnen korte tijd op uw gemak, en kan úw feest tot een onvergetelijke happening worden.

Hoe werkt het huren van een feestzaal bij ons in Regentessekwartier?

U zoekt een feestzaal in de buurt van Regentessekwartier? Bekijk dan direct op onze website het uitgebreide overzicht van mogelijkheden. Het huren gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en tot slot voert u uw gegevens in en bevestigt u de reservering.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met de gezelligste feestzaal in de buurt van Regentessekwartier.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring