Partycentrum-Ons-Huis-slide
Een feestzaal in de buurt van Ypenburg met een goede ligging
Ypenburg

De gezelligste feestzaal van Nederland staat in de buurt van Ypenburg

Feestzaal nodig in de buurt van Ypenbrug omdat u een feestje geeft? Dan bent u beslist bij Partycentrum Ons Huis aan hét juiste adres. Wij bieden u de gezelligste feestzaal op een perfecte locatie in de buurt van Ypenburg. Een feest organiseren daar gaat best veel tijd inzitten, bij Partycentrum Ons Huis nemen wij graag de organisatie van u over. Zit u aan een thema te denken voor uw feest of bent u benieuwd welk arrangement van ons bij uw feest past? Bekijk onze website voor de vele verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een feestje in onze feestzaal. Wilt u graag dat uw gezelschap een informeel feest beleefd? Dan kunt u ervoor kiezen uw gasten zelf drankjes en hapjes te halen bij de bar, zo heeft u altijd beweging. De aankleding van de feestzaal kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Wilt u de decoratie passend bij uw thema? De mogelijkheden van aankleding zijn eindeloos bij onze feestzaal in de buurt van Ypenburg.

Feestzaal huren inclusief catering en decoratie in Ypenburg

Catering nodig voor uw feest in onze feestzaal in de buurt van Ypenburg? Wij, van Ons Huis, kunnen u in contact brengen met onze partners op het gebied van eten en drinken. Vertel ons uw wensen en aantal personen dat u gaat verwachten en we zullen u een aantal van onze vaste partners aan u voorstellen waaruit u zelf een keuze kunt maken. Het kan allemaal bij ons! Stem de feestzaal in de buurt van Ypenburg af op uw thema, bijvoorbeeld in de kleuren:

  • Goud
  • Rood
  • Baby blauw
  • Baby roze
  • Of bijvoorbeeld wit

Feestzaal in regio Ypenburg voor flexibiliteit en sfeer!

De feestzaal in de buurt van Ypenburg laten variëren in de door uw gewenste opstelling? Er is dus heel veel mogelijk en maken wij op deze manier uw feest heel persoonlijk! Uiteraard geeft u niet elke dag een feest en wanneer u dat dus wél doet, wilt u graag dat alles klopt. Onze feestzaal in de buurt van Ypenburg is geschikt voor alle feesten tot ongeveer 250 personen. Met z'n sfeervolle inrichting en smaakvolle kleuren voelen u en uw gasten zich binnen korte tijd op uw gemak, en kan úw feest tot een onvergetelijke happening worden.

Hoe werkt het huren van een feestzaal bij ons in Ypenburg?

U zoekt een feestzaal in de buurt van Ypenburg? Bekijk dan direct op onze website het uitgebreide overzicht van mogelijkheden. Het huren gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en tot slot voert u uw gegevens in en bevestigt u de reservering.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met de gezelligste feestzaal in de buurt van Ypenburg.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring