Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is het juiste adres als u een trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg nodig heeft!
Leyenburg

Partycentrum Ons Huis is het juiste adres als u een trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg nodig heeft!

U wilt het feest of de catering niet volledig uit handen geven? Dan is Ons Huis partycentrum het juiste adres voor een trouwlocatie verhuur in Leyenburg! U regelt zelf de catering,  dus de inkoop van uw eigen drank en eten doet u zelf. Verder verzorgt u zelf uw gasten van eten en drinken. De zaal van Ons Huis trouwlocatie verhuur in Leyenburg beschikt  over standaard meubilair, maar u mag ook gebruik maken van o.a. ijsmachine, koffie, thee apparaat, koelingen en privé ruimte voor bijv. omkleden en opmaken.

Trouwlocatie verhuur vlakbij Leyenburg voor flexibiliteit en sfeer!

Een trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg nodig voor een fantastisch bruiloftsfeest? Ons Huis partycentrum, het adres als u een trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg zoekt, want wij kunnen we met trots zeggen dat we de gezelligste trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg zijn. Bij Ons Huis kunt u ook kiezen om de zaal te laten aankleden in een kleurenthema van uw activiteit. Zo kunt u al vanaf € 1,- ps. de stoelen en tafels laten aankleden.

Muziek in Trouwlocatie verhuur nabij Leyenburg

Een trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg  met een goede akoestiek? Ons Huis zorgt ervoor dat al uw gasten op de dansvloer komen. Diverse artiesten en bandjes hebben hun cd bij ons opgenomen. Veel bezoekers hebben hun complimenten gegeven over de geluidskwaliteit in de trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg. Het maakt geen verschil of u nu met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Ons Huis.

Catering en decoratie mogelijk bij ons verhuur trouwlocatie

Toch cateraars nodig voor uw feest in trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg? Wij, van Ons Huis, kunnen u in contact brengen met diverse cateraars. Stuurt u ons een mail met uw wensen en aantal personen dat u gaat verwacht en we zullen u een aantal van onze vaste partners aan u voorstellen waaruit u zelf een keuze kunt maken. Het kan allemaal bij ons! Stem de trouwlocatie verhuur in de buurt van Leyenburg af op uw thema, bijvoorbeeld in de kleuren:

  • Goud
  • Rood
  • Baby blauw
  • Baby roze
  • Of bijvoorbeeld wit

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met de gezelligste trouwlocatie verhuur van Nederland.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring