Partycentrum-Ons-Huis-slide
Trouwlocatie bij Partycentrum Ons Huis
Trouwlocatie

Trouwlocatie bij Partycentrum Ons Huis

Een droomhuwelijk? Dat begint natuurlijk bij een perfecte locatie. De uitnodigende sfeer, professionele uitstraling en de juiste ligging maken Partycentrum Ons Huis tot die unieke trouwlocatie. U droomt natuurlijk van een onvergetelijk mooie trouwdag. Wij bieden jullie de ideale setting, voor een heerlijk diner of fameus feest met familie en vrienden. Speciaal voor uw ceremonie kleden we de trouwlocatie in naar uw wensen. Vraag naar onze mogelijkheden via het contactformulier op onze website. In overleg is alles mogelijk! Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen, naast de zaal, kunnen we catering verzorgen, alles naar uw wens voor een goede prijs.

Wij zijn uw partner voor uw trouwlocatie van 50 tot 250 gasten!

Het juiste adres voor een trouwlocatie? Graag denken wij mee over bijvoorbeeld de opstelling van de zaal en de materialen die u nodig hebt om er een succesvol trouwfeest van te maken. Ook de catering kunt u door ons laten verzorgen. Samen met onze partners regelen wij dit voor u.

De trouwlocatie van Partycentrum Ons Huis beschikt over standaard meubilair, maar u mag ook gebruik maken van o.a.

  • IJsmachine
  • Koffiemachine
  • Thee apparaat
  • Koelingen
  • Privé ruimte voor bijv. omkleden en opmaken.

Bekijk onze website voor een impressie van onze trouwlocatie en boek snel een reservering!

Zelf de catering verzorgen op uw trouwlocatie?

Dat kan bij Partycentrum Ons Huis! Bij ons heeft u de mogelijkheid om een zaal voor uw bruiloft te huren zonder catering en helemaal zelf de hapjes en drankjes te verzorgen. Zelf de inkoop en bediening regelen geeft uw trouwfeest een nog persoonlijker tintje! Wilt u een feest met alles erop en eraan, ook met de voetjes van de vloer? Huur dan de feestzaal van Partycentrum Ons Huis als uw trouwlocatie! Onze zaal heeft een perfecte akoestiek en meer dan voldoen ruimte voor een dj of band. Dankzij de goede geluidskwaliteit gaan uw bruiloftsgasten gegerandeerd de dansvloer op! WIlt u uw droombruiloft zelf organiseren of toch graag uit handen geven? Welke wensen u ook heeft, wij passen onze trouwlocatie aan geheel naar uw wensen!

 

Maak a.u.b. uw keuze:

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring