Partycentrum-Ons-Huis-slide
Trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout voor de juiste sfeer!
Benoordenhout

Trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout voor de juiste sfeer!

Een trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout aankleden in de door uw gewenste opstelling? Er zijn mogelijkheden en zorgen wij op deze manier dat uw feest heel persoonlijk wordt! Onze trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout is geschikt voor bijna alle trouwfeesten tot ongeveer 250 personen. Met onze sfeervolle inrichting, smaakvolle kleuren kan úw feest tot een onvergetelijk gebeuren worden. Stem de trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout af op uw thema, bijvoorbeeld helemaal in de kleur wit. Een trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout boekt u eenvoudig en snel via onze website. Heeft u specifieke vragen over een trouwlocatie, dan kunt u contact opnemen met Partycentrum Ons Huis via het contactformulier.

Trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout met een goede ligging

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout die zich op een praktische locatie bevindt? Partycentrum Ons Huis, trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout, ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij het Zuiderpark. Op 10 minuten afstand met vervoer vanaf zowel de A4 als de A12. En komt u met het openbaar vervoer, dan is het 1 minuut lopen.

De locatie voorziet in:

  • Een levendige omgeving
  • Prima aan te rijden met uw eigen vervoer
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Uitstekende openbaar vervoer opties
  • Nog veel meer

Kortom, een veelzijdige trouwlocatie.

Faciliteiten bij de trouwlocatie in omgeving van Benoordenhout

De catering op uw trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout niet volledig uit handen geven? Dan is Ons Huis partycentrum de perfecte mogelijkheid voor een trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout ! U regelt zelf de catering, dus zowel de inkoop als de bediening. De zaal van onze trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout beschikt over standaard meubilair, maar u kunt ook gebruik maken van diverse faciliteiten. Het regelen hiervan gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en bevestigt u de reservering van de trouwlocatie.

Muziek in onze trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout

Beschikbaarheid van een trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout met een goede akoestiek voor uw feestmuziek? Partycentrum Ons Huis kan ervoor zorgen dat al uw gasten op de dansvloer komen. Door de goede akoestiek van onze zaal hebben diverse artiesten hun cd bij ons opgenomen. En niet te vergeten de vele complimentjes over de geluidskwaliteit op onze trouwlocatie in de buurt van Benoordenhout. En of u nu met 50 of 250 personen op een trouwlocatie bent, u voelt zich altijd thuis in Partycentrum Ons Huis.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring