Partycentrum-Ons-Huis-slide
Trouwlocatie in de buurt van Delft voor de juiste sfeer!
Delft

De gezelligste feestzaal in de buurt van Delft is de perfecte plek voor uw trouwlocatie!

Een trouwlocatie in de buurt van Delft aankleden in de door uw gewenste opstelling? Er zijn mogelijkheden en zorgen wij op deze manier dat uw feest heel persoonlijk wordt! Onze trouwlocatie in de buurt van Delft is geschikt voor bijna alle trouwfeesten tot ongeveer 250 personen. Met onze sfeervolle inrichting, smaakvolle kleuren kan úw feest tot een onvergetelijk gebeuren worden. Stem de trouwlocatie in de buurt van Delft af op uw thema, bijvoorbeeld helemaal in de kleur wit. Een trouwlocatie in de buurt van Delft boekt u eenvoudig en snel via onze website. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u contact opnemen met Partycentrum Ons Huis via het contactformulier.

Zoekt u niet alleen een mooie trouwlocatie, maar ook één die goed bereikbaar is?

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Delft die zich op een praktische locatie bevindt? Partycentrum Ons Huis, trouwlocatie in de buurt van Delft, ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij het Zuiderpark. Op 10 minuten afstand met vervoer vanaf zowel de A4 als de A12. En komt u met het openbaar vervoer, dan is het 1 minuut lopen.

De locatie voorziet in:

  • Een levendige omgeving
  • Prima aan te rijden met uw eigen vervoer
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Uitstekende openbaar vervoer opties
  • Nog veel meer

Trouwlocatie huren in de buurt van Delft met catering, of toch liever zelf de catering regelen? 

De catering op uw trouwlocatie in de buurt van Delft niet volledig uit handen geven? Dan is Ons Huis partycentrum de perfecte mogelijkheid voor een trouwlocatie in de buurt van Delft ! U regelt zelf de catering, dus zowel de inkoop als de bediening. De zaal van onze trouwlocatie in de buurt van Delft beschikt over standaard meubilair, maar u kunt ook gebruik maken van diverse faciliteiten. Het regelen hiervan gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en bevestigt u de reservering.

Trouwlocatie met perfecte geluidskwaliteit bij Partycentrum Ons Huis in de buurt van Delft!

Beschikbaarheid van een trouwlocatie in de buurt van Delft met een goede akoestiek voor uw feestmuziek? Partycentrum Ons Huis kan ervoor zorgen dat al uw gasten op de dansvloer komen. Door de goede akoestiek van onze zaal hebben diverse artiesten hun cd bij ons opgenomen. En niet te vergeten de vele complimentjes over de geluidskwaliteit op onze trouwlocatie in de buurt van Delft. En of u nu met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Partycentrum Ons Huis.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring