Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Rijswijk!
Rijswijk

Zalenverhuur Partycentrum Ons Huis uw feestlocatie! 

Als perfecte feestlocatie biedt de zalenverhuur van Partycentrum Ons Huis mogelijkheden voor vrijwel elke party of feest, ook als u in Rijswijk woont. Onderscheidend door flexibiliteit kiest u bij ons precies wat bij u past. Alleen gebruikmaken van de zaalhuur? De zaal huren en de catering, muziek en aankleding van onze zaal overlaten aan onze medewerkers? Ook dat kan bij ons gewoon. Ons netwerk aan partners maakt het mogelijk van uw feest een bijzondere gebeurtenis te maken. 

Leukste zalenverhuur locatie 

Boekt u de feestzaal bij Partycentrum Ons Huis, dan vindt het feestvieren plaats in de leukste locatie voor zalenverhuur van Nederland. Laat u overtuigen door het aanbod waar u tot in de kleinste details zelf voor kiest. Wij bieden u: 

  • Zalenverhuur voor gezelschappen variërend van 50 tot 250 personen 
  • Verzorgen eigen drankjes en hapjes 
  • Aankleden zaal met eigen partybenodigdheden 
  • Volop parkeermogelijkheden 
  • Prima bereikbaarheid voor auto en openbaar vervoer 

Onze centrale ligging laat de gasten moeiteloos onze feestzaal bereiken. Twijfel niet langer, maar boek zo snel mogelijk Partycentrum Ons Huis, als u zoekende bent naar zalenverhuur op korte afstand van Rijswijk. 

Bedrijfsfeest met catering en decoratie 

Is het moment van het jaarlijks bedrijfsfeest aanstaande en heeft u nog geen geschikte zaal gevonden? Maak gebruik van onze zalenverhuur om hier met alle medewerkers een geweldige avond te beleven. Bedrijven uit Rijswijk weten ons inmiddels goed te vinden, waardoor wij menig bedrijfsfeest voor onze rekening mochten nemen.  

Zalenverhuur voor grote groepen 

De ruimte die wij verhuren biedt namelijk plaats aan 50-250 gasten. Zelfs met een grote groep blijft de huiselijke sfeer van onze zaal intact. Ervaar het zelf en maak gebruik van onze zalenverhuur. Wij stellen u graag voor aan onze?partners, mocht u gebruik willen maken van cateringmogelijkheden in ons Partycentrum. Wij denken graag met u mee om van uw bedrijfsuitje een grandioos moment te maken. ? 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring