Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Nootdorp nodig heeft!
Nootdorp

Feestzaal verhuur  

Wilt u even helemaal loskomen van uw woon- of werksituatie in Nootdorp en feestvieren op een locatie die hier niet ver van gelegen is? Partycentrum Ons Huis biedt feestzaal verhuur aan voor kleine en grote groepen gasten. Met een minimum aantal van 25 aanwezigen en een maximum van 250 genodigden, bent u hier op de juiste plek om eens helemaal uit de band te springen. Onze feestzaal is met regelmaat de plek waar een trouwreceptie, al dan niet met trouwfeest, wordt gehouden. Ook voor verjaardagsfeesten, bedrijfsparty’s en andere feestelijkheden wordt onze zaal met regelmaat geboekt. 

Feestvieren in een feestzaal 

Voorkom dat u een feest houdt in uw kantoor of woonhuis in Nootdorp en kies voor een locatie die hier op is ingesteld. Wij heten u van harte welkom in onze sfeervolle feestzaal in Den Haag. Hier is het mogelijk om geheel ontzorgd een feestje te vieren. Wij kunnen de muziek, catering en de aankleding voor u verzorgen, zodat u zich bij aankomst minstens zo welkom voelt als uw gasten. Proost bij binnenkomst met alle aanwezigen en schud alle stress heerlijk van u af. 

Catering regelen op locatie 

Vindt u het leuk om alles rondom het feest vanuit Nootdorp zelf te organiseren? Maak in dat geval alleen gebruik van onze feestzaal verhuur. Wij zorgen dat u de mogelijkheid krijgt om zelf de ruimte in de juiste sfeer te brengen. De hapjes en drankjes die u verzorgt, kunnen dan op het gewenste moment bij ons worden neergezet, evenals de muziekinstallatie. 

Verhuur feestzaal vastleggen 

Is de datum van uw feest bekend? Zorg dan dat u de datum direct bij ons vastlegt. Alleen dan weet u zeker dat u met alle gasten gebruikmaakt van onze prachtige feestzaal. Meer dan een goed humeur is niet nodig om de juiste sfeer op het feest te bereiken. Direct de feestzaal huren

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring