Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Rijswijk nodig heeft!
Rijswijk

Feestzaal verhuur  

Bent u werkzaam of woonachtig in Rijswijk en zoekt u op steenworp afstand feestzaal verhuur voor uw feest of partij? Partycentrum Ons Huis biedt u een feestzaal die gebruikt kan worden voor een groep van 25 tot 250 personen. Hierbij is het geheel aan u of u uitsluitend de feestzaal bij ons in Den Haag wilt huren of gebruik wenst te maken van een compleet verzorgd feest met alle toeters en bellen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.  

Partycentrum Ons Huis voor feestzaal verhuur 

Op slechts een paar kilometer van Rijswijk maakt u bij ons gebruik van feestzaal verhuur voor al uw bijzondere partijen en feestelijke gebeurtenissen. Van een verjaardag tot een bruiloft en zelfs jubilea. Geheel aangekleed in de stijl die u voor ogen heeft, wordt voor uzelf en de aanwezigen het eten en drinken geregeld en kan worden gedanst op de muziek die u aan ons heeft doorgegeven. Door samen te werken met een aantal partners bieden wij u een totaalaanbod aan mogelijkheden. Feestvieren was nog nooit zó leuk!  

Feestzaal verhuur van Partycentrum Ons Huis 

Met de ligging van onze feestzaal in Den Haag bedienen wij onder andere klanten uit Rijswijk. De centrale ligging van ons partycentrum biedt mogelijkheden voor gebruik van het openbaar vervoer, maar ook voor eigen vervoer. Goede parkeermogelijkheden en midden in een levendige omgeving is de feestvreugde al voor binnenkomst aangewakkerd. Geniet onbeperkt en praat heerlijk bij met alle bekenden. Besteed het decoreren en de catering aan ons uit en ga op in het moment. Zo wordt het niet alleen voor uw gasten een avond om nooit te vergeten, maar ook voor uzelf. Menig feestganger heeft de weg naar ons partycentrum inmiddels gevonden. Mogen wij u binnenkort ook welkom heten? 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring