Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Voorburg nodig heeft!
Voorburg

Verhuur van feestzaal 

Woont of werkt u in Voorburg en wilt u in de nabijheid gebruikmaken van feestzaal verhuur? Kom dan in contact met Partycentrum Ons Huis. Wij bieden u het gebruik van een feestzaal in Den Haag die ruimte biedt aan een groep feestgangers van 25 tot maar liefst 250 personen. Een feest is een goed moment om even lekker te ontspannen en op te gaan in het moment. Wij weten als geen ander hoeveel werk er komt kijken bij het organiseren van een feest. Dit nemen daarom graag voor onze rekening, als u dit fijn vindt. 

Mogelijkheden Partycentrum Ons Huis 

Met Voorburg op nog geen 10 minuten afstand van ons partycentrum is onze feestzaal perfect voor het geven van een groot feest. Zorg dat u tijdig onze feestzaal huurt, dan kan het organiseren beginnen. Houdt u liever zelf de touwtjes in handen, als het gaat om de catering, muziek en aankleding? Geen enkel probleem. Alleen het huren van onze feestzaal behoort zeker tot de mogelijkheden. Laat ons weten waar u gebruik van wilt maken, dan zetten wij de reservering in ons systeem. 

Partycentrum Ons Huis feestzaal verhuur 

De ligging van onze feestzaal is ideaal voor gasten die met het openbaar vervoer of eigen auto vanuit Voorburg komen. Aan parkeerplaats geen gebrek bij Partycentrum Ons Huis. Heeft zich niemand als BOB opgeworpen, dan biedt de bus of trein uitkomst. Zo kan iedereen onbezorgd genieten en wordt het een feest waar nog lang over wordt gesproken. Verras uw vrienden, familieleden of collega’s eens spontaan met een groot feest, ook als er niets bijzonders te vieren is. Het samenzijn en genieten van de gezelligheid zal zeker worden gewaardeerd. Hulp nodig bij het invullen van uw spontane party? Wij helpen u graag om dit te realiseren. Neemt u daarvoor even contact met ons op?  

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring