Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Wassenaar nodig heeft!
Wassenaar

Partycentrum Ons Huis voor feestzaal huren nabij Wassenaar 

Als u op zoek bent naar een toplocatie voor feestzaal huren nabij Wassenaar, dan is Partycentrum Ons Huis de ideale keuze! Bij ons vindt u een zaal met uitstekende akoestiek, perfect voor elke gelegenheid.  Of uw feest nu een kleine bijeenkomst van 50 mensen is of een grootschalig event voor 250 gasten, Partycentrum Ons Huis biedt een warme en gastvrije sfeer voor iedereen. 

Ideaal gelegen feestzaal dichtbij Wassenaar 

Wilt u een feestzaal huren in omgeving Wassenaar met een gunstige ligging? Ons Partycentrum bevindt zich in het centrum van Den Haag, op slechts 10 minuten rijden van de snelwegen A4 en A12. Daarnaast is het voor gasten die met het openbaar vervoer komen slechts een minuutje wandelen naar onze locatie, wat ons een zeer bereikbare optie maakt.  

Zelfverzorgde catering en uitgebreide faciliteiten 

Heeft u specifieke wensen voor de catering van uw evenement? Bij Partycentrum Ons Huis in de buurt van Wassenaar heeft u de vrijheid om zelf de catering te verzorgen. Onze zaal is uitgerust met diverse faciliteiten, zoals: 

  • IJsmachines 
  • Koffie- en theeapparatuur 
  • Koelinstallaties 
  • Privéruimtes voor omkleden en voorbereiden 

...en nog veel meer om uw evenement soepel te laten verlopen. 

Flexibiliteit en sfeer in Wassenaar 

Wilt u een feestzaal huren in de buurt van Wassenaar die flexibel en sfeervol is? Bij Partycentrum Ons Huis kunt u de zaal helemaal naar wens inrichten, inclusief thematische aankleding. Vanaf slechts € 1,- per persoon kunt u de tafels en stoelen laten decoreren in het thema van uw evenement. Dit maakt elk evenement uniek en op maar gemaakt.  

Ruime ervaring en persoonlijke service 

Met jarenlange ervaring in het hosten van diverse evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot familiefeesten, heeft ons team de expertise om uw evenement tot een succes te maken. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is, en bieden persoonlijke service en aandacht om aan al uw wensen te voldoen.  

Ontdek waarom Partycentrum Ons Huis de keuze is voor feestzaal huren nabij Wassenaar. Plan vandaag een bezichtiging en ervaar de sfeer en mogelijkheden van onze locatie. Wij verwelkomen u graag en staat klaar om samen met u een onvergetelijk evenement te creëren.  

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring