Partycentrum-Ons-Huis-slide
Den Haag

Partycentrum Ons Huis voor trouwlocatie verhuur Den Haag 

Is uw huwelijk aanstaande en zoekt een sfeervolle trouwlocatie verhuur in Den Haag? De gezelligste feestzaal vindt u bij Partycentrum Ons Huis. Wij bieden u een huiselijke feestzaal die u kunt huren voor zowel de ceremonie als het trouwfeest. Benieuwd wat wij u deze dag kunnen bieden? 

Bruiloft vieren in feestzaal 

Uw trouwdag is bij uitstek een moment om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Het is een dag die een onuitwisbare indruk moet achterlaten. Dit geldt niet alleen voor u en uw partner, maar zeker ook voor uw gasten. Wij vinden dat u op uw huwelijksdag geen concessies hoort te doen. Bij onze trouwlocatie verhuur is dan ook standaard het volgende inbegrepen: 

  • IJsmachine 

  • Koffie 

  • Koelingen 

  • Thee-apparaat 

  • Privéruimte voor omkleden of opfrissen 

Onze goede ligging zorgt ervoor dat alle gasten probleemloos hun weg naar ons vinden. Zowel voor het openbaar als eigen vervoer is Partycentrum Ons Huis Den Haag probleemloos te bereiken. 

Trouwlocatie verhuur Den Haag compleet verzorgd 

Na alle voorbereidingen is het eindelijk zover. U trouwt met uw grote liefde en dat mag gevierd worden. Hoe u dit wilt vieren, is helemaal aan u en uw partner. Wij helpen u graag om van uw bruiloft en ceremonie iets heel bijzonders te maken. Zo kunt u kiezen voor trouwlocatie verhuur inclusief verzorging. Dit houdt in dat wij niet alleen de zaal aankleden naar uw wens, maar we verzorgen voor u ook de muziek, hapjes en drankjes. Alles om u en uw gasten écht in de watten te leggen. 

Reserveren van trouwlocatie in Den Haag 

Laat niets aan het toeval over en reserveer onze feestzaal zodra uw trouwdatum bekend is. Op deze manier heeft u alle tijd om na te denken over de aankleding van de zaal en de manier waarop u de ceremonie en het bruiloftsfeest gaat invullen. Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Partycentrum Ons Huis helpt u graag met de trouwlocatie verhuur voor uw trouwdag. Neemt u hiervoor even contact met ons op?  

 

 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring