Partycentrum-Ons-Huis-slide
Leidschendam

Trouwlocatie verhuur Leidschendam

Een trouwdag uitgebreid vieren met al uw familieleden, vrienden en bekenden vraagt om een ruimte die onderdak biedt aan een grote groep mensen. Partycentrum Ons Huis is niet ver van Leidschendam gelegen. Bij ons vormt trouwlocatie verhuur een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Hier beleeft u de dag van uw leven precies zoals u het in gedachten heeft. 

Trouwlocatie voor grote groepen 

Stel een onbeperkte gastenlijst samen en feest met een groep van maximaal 250 mensen in onze feestzaal. Uw trouwreceptie en het bruiloftsfeest op dezelfde locatie vieren? Dat kan bij Partycentrum Ons Huis. Vanaf Leidschendam rijdt u in nog geen twintig minuten naar onze feestzaal. Niet alleen de daggasten komen snel en eenvoudig naar onze feestzaal, ook de avondgasten zullen hier probleemloos hun weg naartoe vinden. Door onze centrale ligging is zowel reizen met het openbaar vervoer als met eigen auto een prima optie. 

Verhuur trouwlocatie met faciliteiten 

Wij bieden flexibiliteit bij de verhuur van onze trouwlocatie in de omgeving van Leidschendam. Het is mogelijk uitsluitend onze feestzaal te huren en zelf zorg te dragen voor de muziek, catering en gepaste aankleding van de zaal. Onbezorgd genieten van deze bijzondere dag met uw partner? Laat al deze taken dan met een gerust hart aan ons team over. In beide gevallen krijgt u op deze belangrijke dag de beschikking over een sfeervolle zaal die is voorzien van: 

  • Koelingen 

  • IJsmachine 

  • Koffie- en theefaciliteiten 

  • Privéruimte voor opfrissen of omkleden  

Partycentrum Ons Huis als trouwlocatie 

Voorkom dat een ander echtpaar u voor is en reserveer vandaag nog onze feestzaal die van alle gemakken is voorzien. Heeft u vragen over de mogelijkheden of behoefte aan advies? Kom dan even met ons in contact. Bij ons staat service en klantgerichtheid bovenaan. Wij zorgen ervoor dat op uw trouwdag niets aan het toeval wordt overgelaten.  

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring