Partycentrum-Ons-Huis-slide
Nootdorp

Partycentrum Ons Huis voor trouwlocatie verhuur 

U zoekt naar trouwlocatie verhuur in Nootdorp, maar niets voldoet aan de eisen die u stelt. En nu? Partycentrum Ons Huis is dan zeker het overwegen waard. Met een trouwlocatie die ruimte biedt aan een groepsgrootte van 250 gasten is een uitgebreide gastenlijst goed mogelijk. Met de auto bent u nog geen twintig minuten verwijderd van Nootdorp, waardoor uw gasten niet lang hoeven te rijden om de feestlocatie te bereiken.  

Feestzaal voor vieren van trouwdag 

Zowel de huwelijksceremonie als de rest van de dag verblijft u in de trouwlocatie die voor u ter beschikking staat. Hierbij bieden wij u een aantal faciliteiten aan, waaronder koffie en thee, koelingen en een privéruimte waar u zich in alle rust kunt opfrissen of omkleden. Vanuit onze servicegerichtheid willen wij onze gasten het allerbeste bieden, maar dan wel passend bij wie ze zijn. Daarom zijn we flexibel in het aanbod van diensten. 

Catering trouwlocatie uit handen geven 

Zonder zorgen uw trouwdag beleven? Leg het verzorgen van de catering, de aankleding van onze feestzaal en het regelen van de muziek dan in onze handen. Wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat op het moment dat u aan het feesten gaat. U mag zich vandaag helemaal in de watten laten leggen. Liever de teugels in handen houden en zelf de handen uit de mouwen steken? Ook dat is bij ons mogelijk. In dat geval kleedt u onze trouwlocatie helemaal zelf aan in de stijl die u voor ogen heeft. U buigt zich zelf over een DJ of band en ook het eten en drinken wordt door uzelf verzorgd. 

Centrale ligging trouwlocatie Nootdorp 

Doordat Nootdorp niet ver gelegen is van onze trouwlocatie is de rit er naartoe slechts van korte duur. Uw gasten kunnen zowel met het openbaar vervoer, als met eigen auto in een mum van tijd bij ons zijn. Parkeerplaatsen genoeg, het enige dat nog gedaan moet worden, is het reserveren van onze trouwlocatie. 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring