Partycentrum-Ons-Huis-slide
Rijswijk

Trouwlocatie verhuur Rijswijk 

Uw trouwdag vieren met al uw familieleden, bekenden en vrienden. Dat kan alleen als u beschikt over een trouwlocatie die ruimte biedt aan een grote groep genodigden. Partycentrum Ons Huis ligt niet ver van Rijswijk en is voorzien van alle faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. De verhuur van onze trouwlocatie vormt een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. In onze royale trouwlocatie beleeft u de grote dag exact zoals u dit van tevoren had bedacht. 

Trouwlocatie voor 250 personen 

Stel uw gastenlijst onbeperkt samen en feest met maximaal 250 mensen in onze huiselijke feestzaal. U kunt uw trouwreceptie en bruiloftsfeest gewoon bij ons op dezelfde locatie vieren. Vanaf Rijswijk is het nog geen kwartier rijden naar onze trouwlocatie. Zowel u, de daggasten en de avondgasten vinden probleemloos hun weg naar onze zaal. De centrale ligging maakt het mogelijk om de eigen auto dichtbij te zetten en ook vanuit het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. 

Verhuur trouwlocatie met of zonder faciliteiten 

Wij zijn flexibel bij het verhuren van onze trouwlocatie in de buurt van Rijswijk. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen gebruik te maken van onze trouwlocatie verhuur. In dat geval houdt u zich zelf bezig met het verzorgen van de catering, aankleding van de zaal en de gewenste muziek. Willen u en uw partner zich helemaal in de watten laten leggen op uw grote dag? Kies dan voor een verzorgd arrangement, waarbij u niet alleen de zaal huurt, maar alles aan ons over laat. Wij zorgen voor een band of DJ, het aankleden van de trouwlocatie en de catering. Alles natuurlijk in nauw overleg met u en uw aanstaande. Onze trouwlocatie biedt u in alle gevallen: 

  • IJsmachine 

  • Koelingen 

  • Thee- en koffiefaciliteiten 

  • Privéruimte om u om te kleden of op te frissen 

Partycentrum Ons Huis als uw trouwlocatie 

Voorkom dat de onze trouwlocatie op uw trouwdag al geboekt is en reserveer vandaag nog. Neem vooral contact met ons op als u advies nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw trouwdag en het bijbehorende feest soepen en naar wens verloopt. 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring