Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is het juiste adres als u een trouwlocatie verhuur in de buurt van Voorburg nodig heeft!
Voorburg

Trouwlocatie verhuur Voorburg 

Zijn u en uw partner zich aan het oriënteren op een trouwlocatie verhuur in Voorburg? Kijk dan niet verder en verdiep u eens in Partycentrum ons Huis op nog geen twintig minuten rijden. Wij bieden u trouwlocatie verhuur voor een groepsgrootte variërend van 25 tot 250 personen. Hierdoor heeft u altijd voldoende ruimte om al uw gasten te ontvangen. 

Catering en trouwlocatie verhuur 

Op uw trouwdag staat alles in het teken van u en uw partner. Er wordt volop uitgekeken naar de trouwceremonie en is die eenmaal achter de rug, dan richt u zich als pasgetrouwd stel op het feest dat tot in de late uurtjes duurt. Dit vraagt om een feestzaal die wordt aangekleed naar uw smaak. Dit kunnen wij voor u doen, maar u mag het ook zelf organiseren, als u dit wilt. Het uitbesteden scheelt u een hoop tijd en werk, maar het zelf organiseren stelt u in staat er een heel persoonlijk tintje aan te geven.  

Faciliteiten trouwlocatie Partycentrum ons Huis 

Ongeacht of u het regelen van de aankleding, de catering en muziek aan ons overlaat, heeft u bij de trouwlocatie altijd de beschikking over een ruimte om even om te kleden of op te frissen. Daarnaast maakt u de gehele dag gebruik van: 

  • Koffie en thee 
  • Koelingen 
  • IJsmachine 

Met de juiste voorbereidingen wordt het voor u beiden een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Een goede verzorging, een fijne ambiance en een zaal die een huiselijke sfeer uitstraalt, dragen daar aan bij.  

Vastleggen van trouwlocatie 

Bent u ervan overtuigd dat de trouwlocatie van Partycentrum Ons Huis past bij de bruiloft en huwelijksceremonie zoals u die in gedachten heeft? Kom dan snel in actie en reserveer de feestzaal klaar voor uw grote dag. Hoe eerder u de datum reserveert, hoe langer u geniet van het vooruitzicht dat u hier samen met al uw dierbaren uw huwelijk gaat vieren. 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring