Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Leidschendam!
Leidschendam

Partycentrum Ons Huis voor al uw feesten en partijen

 Wat zijn we trots op onze perfecte feestlocatie. Met onze zalenverhuur in de buurt van Leidschendam komen wij tegemoet aan de wensen van veel klanten. Er wordt veel gezocht naar een feestlocatie waar grote groepen gasten onderdak vinden. In onze feestzaal verblijft u probleemloos met een totaal van 250 mensen. Massaal voelt het dan niet eens aan, want onze huiselijke sfeer blijft ook bij een groter feest behouden.  

Zalenverhuur Leidschendam 

Zoekt u op zalenverhuur Leidschendam, maar komt er geen geschikte zaal naar voren voor de groepsgrootte die u in gedachten heeft? Kijk dan eens bij Partycentrum Ons Huis. Onze feestzaal ligt op nog geen 15 kilometer van Leidschendam en is prima te bereiken. Wij onderscheiden ons als Partycentrum graag door uw flexibiliteit op het gebied van invulling te bieden. Een op-en-top verzorgd feest met alles erop en eraan of alleen onze prachtige zaal huren? Beide zijn mogelijk. Alles om voor u een feest naar wens mogelijk te maken. 

Leukste locatie voor zalenverhuur  

Boekt u onze feestzaal voor uw festiviteit, dan vindt het feestgedruis plaats op de leukste locatie voor het huren van een feestzaal. Overtuig uzelf door ons aanbod. Partycentrum Ons Huis voorziet in: 

  • Zalenverhuur voor groepsgroottes van 50 tot 250 personen 
  • Zelf zorg dragen voor drank en hapjes 
  • Aankleden feestzaal met uw eigen feestversiering 
  • Ruime parkeermogelijkheden 
  • Goede bereikbaarheid  

Onze centrale ligging laat gasten uit Leidschendam zonder problemen onze feestzaal bereiken. Overtuigd van onze zalenverhuur? Boek dan direct onze feestzaal voor de door u gewenste datum. 

Zalenverhuur voor bedrijfsfeest  

Staat het jaarlijks bedrijfsfeest voor de deur en zoekt u een geschikte zaal op korte afstand van Leidschendam? Wij bieden zalenverhuur waar al uw personeelsleden een geweldige tijd gaan beleven.  

Zalenverhuur voor 250 personen 

De zalenverhuur van Partycentrum Ons Huis kan maar liefst worden geboekt voor een groep van 50-250 gasten. Vier hier uw feestelijke gebeurtenis en maak kennis met onze?partners.  

 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring