Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Nootdorp!
Nootdorp

Op zoek naar een locatie voor uw feest?

Geen feest zonder een feestzaal die voorzien is van alle gemakken. Het organiseren van een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest begint bij een geschikte locatie. Bent u woonachtig of werkzaam in Nootdorp en zoekende naar een feestzaal of trouwlocatie waar u onbezorgd kunt feesten? Partycentrum Ons Huis biedt voor alle feestliefhebbers?zalenverhuur?voor elke festiviteit of bijzondere gebeurtenis. Bij vrijwel alle aanbieders van zalenverhuur bent u gebonden aan zaalhuur inclusief catering. Bij ons is dat niet het geval.  

Partners van Partycentrum Ons Huis 

Wij zijn van mening dat een feest helemaal moet worden ingevuld, zoals u dat voor ogen heeft. Voor de nodige ondersteuning, maakt u gebruik van onze partners. Zo komt u tot nieuwe ideeën en is het organiseren van uw feest snel gerealiseerd. 

Zalenverhuur van Partycentrum Ons Huis 

Ervaar net als vele andere feestgangers uit Nootdorp hoe leuk het is om feest te vieren in onze feestzaal. De flexibiliteit van onze dienstverlening heeft menig echtpaar en bedrijf al over de streep getrokken. Als dienstverlenend Partycentrum heeft u bij ons de mogelijk om gebruik te maken van: 

  • Zaalverhuur voor een gezellige groep feestgangers van 50-250 personen 
  • Verzorging van eigen drink en eten 
  • Verzorgen van aankleding feestzaal met eigen spulletjes 
  • Voldoende parkeerplekken 
  • Goede bereikbaarheid van onze feestzaal door centrale ligging 

Vragen over de mogelijkheden of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, dan komen we samen tot de invulling voor uw feest of partij in onze feestzaal.  

Volledig verzorgd bedrijfsfeest  

Het vormgeven van een bedrijfsfeest begint met zaalverhuur van Partycentrum Ons Huis. Van hieruit buigt u zich over de invulling van het feest dat u voor uw personeelsleden uit Nootdorp organiseert. Gebruik onze flexibiliteit optimaal en kom in contact met onze partners. Met zoveel kennis en mogelijkheden wordt het samenstellen van een topfeest wel heel eenvoudig.  

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring