Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Voorburg!
Voorburg

Zaal huren op een perfecte locatie? 

Geen feest wordt gevierd zonder een feestzaal die van alle gemakken is voorzien en de gasten een ultieme beleving biedt. Woont u in Voorburg en zoekt u een trouwlocatie of feestzaal waar u even helemaal uit uw dak kunt gaan? Partycentrum Ons Huis biedt?zalenverhuur?voor vrijwel elk feest of bijzonder gebeurtenis. Waar u bij andere aanbieders vaak gebonden bent aan zaalhuur met catering, is dat bij ons vrijblijvend. Wij vinden dat een feest helemaal naar eigen wens moet worden ingevuld. Is dat met hulp van onze partners, dan is dat goed. Wilt u een persoonlijk tintje geven aan het feest, dan is het fijn om hier zelf mee bezig te gaan.  

Zalenverhuur van Partycentrum Ons Huis 

Schaar u tot de vele feestgangers uit Voorburg die al hebben ervaren hoe leuk het is om in onze feestzaal te verblijven. Laat u overtuigen door de meerwaarde van onze zalenverhuur. Wij bieden als Partycentrum: 

  • Zaalverhuur voor een menigte van 50 tot 250 personen 
  • Verzorging van eigen drank en eten 
  • Verzorging van zaalaankleding met eigen feestspulletjes 
  • Toereikende parkeermogelijkheden 
  • Zaal die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer 

All-inclusive zalenverhuur voor bedrijfsfeest 

Het organiseren van een bedrijfsfeest begint met onze zalenverhuur. Dit vormt de basis voor het samenzijn met alle personeelsleden uit Voorburg. Maak gebruik van de flexibiliteit bij onze sfeervolle zalenverhuur locatie. Partycentrum Ons Huis biedt u service op maat, ongeacht de groep gasten. Van een klein gezelschap van 50 personen tot een groot feest met maximaal 250 gasten. Door de huiselijke uitstraling van onze zaal boet u niet in op de feestvreugde. Wij brengen u graag in contact met onze?partners die helemaal thuis zijn in alle facetten van een feest. Zo heeft u alle connecties paraat, als het gaat om als cateringmogelijkheden bij Partycentrum Ons Huis zalenverhuur. Direct reserveren of een offerte ontvangen? 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring