Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Wassenaar!
Wassenaar

Zalenverhuur bij Partycentrum Ons Huis in de regio van Wassenaar!

U wilt een groot verjaardagsfeest geven? Kies dan voor Ons Huis partycentrum, uw partner in zalenverhuur in de buurt van Wassenaar in het organiseren van feesten van 50 tot 250 gasten!

Bij ons bent u dan aan het juiste adres voor zalenverhuur in de buurt van Wassenaar! Graag denken wij mee over bijvoorbeeld de opstelling van de zaal en de materialen die u nodig hebt om er een succesvol feest van te maken. Ook over catering hoeft u eventueel niet na te denken. Wij kunnen dit regelen voor u samen met bijvoorbeeld onze partners.

De zalenverhuur in de buurt van Wassenaar van Ons Huis beschikt  over standaard meubilair, maar u mag ook gebruik maken van o.a.

  • IJsmachine
  • Koffiemachine
  • Thee apparaat
  • Koelingen
  • Privé ruimte voor bijv. omkleden en opmaken.

Zalenverhuur in de buurt van Wassenaar voor grote en kleine feestjes!

Een zalenverhuur in de buurt van Wassenaar voor presentaties, trouwerijen, feesten en partijen, condoleances, vergaderingen en workshops? Partycentrum Ons Huis kan voor elk van deze evenementen met uw wensen de juiste zalenverhuur in de buurt van Wassenaar bieden!

Een zalenverhuur in de buurt van Wassenaar doet u eenvoudig en snel via onze website. Heeft u specifieke vragen over zalenverhuur, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Zalenverhuur met diverse mogelijkheden in de regio Wassenaar

Toch catering nodig voor uw feest in onze zalenverhuur in de buurt van Wassenaar? Partycentrum Ons Huis werkt samen met diverse cateraars en kan u in contact brengen met hen. Stem de zalenverhuur in de buurt van Wassenaar af op uw feestthema, bijvoorbeeld in de kleuren: goud, rood, baby blauw, baby roze of bijvoorbeeld wit. U kunt de zaal te laten aankleden in het kleurenthema van uw evenement. Zo kunt u al vanaf € 1,- ps. de stoelen en tafels laten aankleden.

Hoe werkt het zalenverhuur bij Ons Huis vlakbij Wassenaar?  

U zoekt zalenverhuur in de buurt van Wassenaar? Bekijk dan direct op onze website het uitgebreide overzicht van mogelijkheden. Het huren gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en tot slot voert u uw gegevens in en bevestigt u de reservering.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met de gezelligste trouwlocatie verhuur van Nederland.

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring