Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis is de juiste locatie als u een feestzaal verhuur in de buurt van Leidschendam nodig heeft!
Leidschendam

Verhuur feestzaal bij Partycentrum Ons Huis  

Staat er binnen afzienbare tijd een feestje op de agenda en zoekt u hiervoor een feestzaal in de buurt van Leidschendam? Niet ver bij u vandaan heeft u in Den Haag de mogelijkheid om de feestzaal van Partycentrum Ons Huis te huren. Met ruimte voor minimaal 25 en maximaal 250 personen, leent onze zaal zich uitstekend voor uiteenlopende feesten en partijen. 

Feest laten organiseren door Partycentrum Ons Huis 

Begin niet gestrest aan het feestje, maar kom net zo opgetogen binnenlopen als de gasten. Besteed de aankleding, het regelen van de muziek en de catering aan ons uit en ga onbezorgd genieten. Vanuit Leidschendam bent u in korte tijd in onze feestzaal in Den Haag waar het dak eraf kan. Uw feest tot in de puntjes verzorgen, doen we samen met een aantal van onze partners. Met eigen ogen zien hoe mooi onze feestzaal is? Kom dan in contact met Partycentrum Ons Huis! 

Verhuur feestzaal 

Voor al uw feestelijkheden zetten wij ons beste beentje voor. Onze feestzaal is zonder meer geschikt voor: 

Met passende decoratie en muziek die past bij het thema, maakt u van uw partij iets heel bijzonders. Alleen interesse in de feestzaal verhuur, maar niet in het verzorgen van het feest? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Met een zelf georganiseerd feest kunt u er iets heel persoonlijks van maken. Laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat en reserveer vanuit Leidschendam vandaag nog uw feestzaal in Den Haag. Zo weet u zeker dat de zaal nog beschikbaar is op de dag dat er flink gefeest wordt. Met onze centrale ligging, in de nabijheid van het Zuiderpark bent u zowel met het openbaar vervoer als met eigen auto snel bij ons.  

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring