Partycentrum-Ons-Huis-slide
Partycentrum Ons Huis, feestzaal verhuur met veel mogelijkheden!
Feestzaal huren

Feestzaal huren bij Partycentrum Ons Huis  

Wilt u een feestzaal huren voor uw feest? Bij Partycentrum Ons Huis vindt u precies wat u nodig heeft. Onze feestzaal is perfect voor iedereen die een ruimte zoekt met een geweldige sfeer. Wij begrijpen dat het organiseren van een feest veel inspanning vergt. Laat ons u helpen om een complete feestavond te verzorgen, inclusief muziek, drankarrangementen en een selectie van zowel koude als warme hapjes. Dit alles doen we in samenwerking met onze betrouwbare partners. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen we er samen met u voor dat uw trouwfeest of andere viering in onze feestzaal een evenement wordt om nooit te vergeten!  

Feestzaal voor elke gelegenheid 

Wilt u een feestzaal huren voor een groep van minstens 25 tot maximaal 250 personen? Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van feesten voor zowel particulieren als bedrijven. Vrijwel elk feest, groot of klein, kan bij Partycentrum Ons Huis uitbundig gevierd worden. Denk hierbij aan: 

  • Trouwfeesten en/of trouwrecepties, zowel voor grote als kleine gezelschappen. 
  • Huwelijksjubilea, zoals een 12,5-jarig, 25-jarig jubileum, of zelfs meer. 
  • Speciale verjaardagen, zoals het vieren van Abraham of Sarah. 
  • Bedrijfsjubilea. 
  • Of gewoon omdat het leven één groot feest is! 

Wij nemen graag alle zorgen uit handen. Naast het bieden van de zaal, kunnen we de catering verzorgen, geheel naar uw wens en tegen een goede prijs. 

Feestzaal huren met decoratie en catering of zelf regelen? 

Het unieke aan Partycentrum Ons Huis? U heeft de keuze om alles zelf te organiseren of het aan ons uit te besteden. Kiest u voor de laatste optie, dan verzorgen wij de catering, bediening en feestdecoratie. Wilt u echter zelf de hapjes, drankjes en aankleding van de feestzaal verzorgen? Dan kunt u de feestzaal bij ons huren en zelf aan de slag gaan! Dit maakt uw feest nog persoonlijker en intiemer.  

Uitstekende ligging en faciliteiten 

Feestzaal huren op een geweldige locatie? Partycentrum Ons Huis ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij het Zuiderpark. De locatie biedt: 

  • Een bruisende omgeving. 
  • Gemakkelijke bereikbaarheid met eigen vervoer. 
  • Ruime parkeermogelijkheden. 
  • Uitstekende opties voor openbaar vervoer. 

Wij heten u van harte welkom in Partycentrum Ons Huis voor een onvergetelijke ervaring in feestzaal huren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of een bezichtiging te plannen.  

Maak a.u.b. uw keuze:

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring