Partycentrum-Ons-Huis-slide
Zaal decoratie
Trouwlocatie verhuur

Trouwlocatie verhuur bij Partycentrum Ons Huis 

Een flexibele trouwlocatie met een huiselijke sfeer huren, waar u ook zelf uw eigen drank en catering kunt verzorgen? Dat is mogelijk bij Partycentrum Ons Huis in Den Haag. Wij bieden voor uw bruiloftsfeest een feestzaal die beschikbaar is voor maar liefst 50-250 gasten. De akoestiek in onze zaal is perfect en biedt volop mogelijkheden voor een band of DJ. Om u onbezorgd te laten genieten van deze onvergetelijke grote dag maakt u bij de trouwlocatie verhuur in onze feestzaal altijd gratis gebruik van: 

  • Koffie 
  • Thee-apparaat 
  • IJsmachine 
  • Koelingen 
  • Privéruimte om om te kleden of op te maken 

Met onze goede ligging en ruime parkeermogelijkheden maakt het niet uit of uw gasten met het openbaar vervoer of met eigen auto komen. De gezelligste trouwlocatie in Nederland? Die vindt u bij Partycentrum Ons Huis In Den Haag. 

Verhuur trouwlocatie met catering en aankleding 

De grote dag staat geheel in het teken van genieten en samen zijn met uw partner, familieleden en vrienden. Na de ceremonie met het ja-woord direct de aangeklede trouwzaal binnenlopen en proosten op het huwelijk? Laat in dat geval de catering en aankleding aan ons over. Wij zorgen ervoor dat onze enthousiaste personeelsleden u tijdig voorzien van een hapje en drankje. Er rest u niets dan helemaal op te gaan in het moment en op uw trouwdag van het begin tot het eind te genieten. 

Trouwlocatie in Den Haag reserveren 

Is de dag waarop u gaat trouwen bekend? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten en reserveer direct onze prachtige trouwlocatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u op de mooiste dag van uw leven gaat proosten in Partycentrum Ons Huis. Doet u dit tijdig, dan heeft u nog alle tijd om u te buigen over de aankleding van onze feestzaal, de hapjes en de drankjes. Neem contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken, en geniet van trouwlocatie verhuur zonder zorgen.   

Maak a.u.b. uw keuze:

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring