Partycentrum-Ons-Huis-slide
Een geschikte feestzaal bij Partycentrum Ons Huis voor het organiseren van uw feest
Feestzaal

Een geschikte feestzaal bij Partycentrum Ons Huis voor het organiseren van uw feest

Een feestzaal nodig met de goede ambiance en gastvrijheid? Partycentrum Ons Huis heeft de aangewezen feestzaal voor een geweldig feest. Maar het organiseren van een goed feest is geen eenvoudige zaak, maar na overleg kunnen wij samen met u een complete feestavond voor u verzorgen met muziek, drankarrangement, koude en warme hapjes in samenwerking met onze partners. Met onze jarenlange ervaring zorgen we er samen met u voor dat uw trouwfeest in onze feestzaal een dag wordt om nooit te vergeten! Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en maak kennis met Partycentrum Ons Huis!

Feestzaal voor elke party

Een feestzaal nodig met een capaciteit tot 250 personen? Wij verzorgen al jaren feesten, onze zaal kan u plaats bieden tot 250 personen.

  • Bijna elk feest is mogelijk bij partycentrum Ons Huis:
  • Trouwfeesten en/of trouwrecepties voor grote als kleine gezelschappen
  • Huwelijksjubileum met een mijlpaal van 12,5 jaar, 25 jaar of meer
  • Een speciale verjaardag vieren, bijvoorbeeld bij het bereiken van de leeftijd van Abraham of Sarah
  • Een bedrijfsjubileum
  • Of gewoon een feest omdat u dat leuk vindt

Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen, naast de zaal, kunnen we catering verzorgen, alles naar uw wens voor een goede prijs.

Feestzaal huren met decoratie en catering, of regelt u dat liever zelf?

Dat is het mooie concept van Partycentrum Ons Huis. U heeft de keuze of u alles zelf wilt organiseren of uitbesteed aan ons. Vindt u het fijn om uit te besteden? Dan regelen wij de catering, bedienend personeel en de feest decoratie voor uw feest. Vindt u het juist leuk om zelf de hapjes, drankjes en aankleding van de feestzaal te verzorgen? Dan huurt u enkel de feestzaal bij ons en gaat u zelf aan de slag! Zo maakt u uw feest nog persoonlijker en intiemer. Maak vandaag nog een afspraak met Partycentrum Ons Huis voor het huren van dé gezelligste feestzaal voor uw knalfeest!

Maak a.u.b. uw keuze:

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring