Partycentrum-Ons-Huis-slide
Trouwlocatie in de buurt van Monster voor de juiste sfeer!
Monster

Trouwlocatie in de buurt van Monster voor de juiste sfeer!

Een trouwlocatie in de buurt van Monster aankleden in de door uw gewenste opstelling? Er zijn mogelijkheden en zorgen wij op deze manier dat uw feest heel persoonlijk wordt! Onze trouwlocatie in de buurt van Monster is geschikt voor bijna alle trouwfeesten tot ongeveer 250 personen. Met onze sfeervolle inrichting, smaakvolle kleuren kan úw feest tot een onvergetelijk gebeuren worden. Stem de trouwlocatie in de buurt van Monster af op uw thema, bijvoorbeeld helemaal in de kleur wit. Een trouwlocatie in de buurt van Monster boekt u eenvoudig en snel via onze website. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u contact opnemen met Partycentrum Ons Huis via het contactformulier.

Trouwlocatie in de buurt van Monster met een goede ligging

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in de buurt van Monster die zich op een praktische locatie bevindt? Partycentrum Ons Huis, trouwlocatie in de buurt van Monster, ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij het Zuiderpark. Op 10 minuten afstand met vervoer vanaf zowel de A4 als de A12. En komt u met het openbaar vervoer, dan is het 1 minuut lopen.

De locatie voorziet in:

  • Een levendige omgeving
  • Prima aan te rijden met uw eigen vervoer
  • Ruime parkeermogelijkheden
  • Uitstekende openbaar vervoer opties
  • Nog veel meer

Faciliteiten bij de trouwlocatie in omgeving van Monster

De catering op uw trouwlocatie in de buurt van Monster niet volledig uit handen geven? Dan is Ons Huis partycentrum de perfecte mogelijkheid voor een trouwlocatie in de buurt van Monster  ! U regelt zelf de catering,  dus zowel de inkoop als de bediening. De zaal van onze trouwlocatie in de buurt van Monster beschikt over standaard meubilair, maar u kunt ook gebruik maken van diverse faciliteiten. Het regelen hiervan gaat als volgt te werk: u geeft de gewenste datum, tijd en faciliteiten aan en bevestigt u de reservering.

Muziek in onze trouwlocatie in de buurt van Monster

Beschikbaarheid van een trouwlocatie in de buurt van Monster met een goede akoestiek voor uw feestmuziek? Partycentrum Ons Huis kan ervoor zorgen dat al uw gasten op de dansvloer komen. Door de goede akoestiek van onze zaal hebben diverse artiesten hun cd bij ons opgenomen. En niet te vergeten de vele complimentjes over de geluidskwaliteit op onze trouwlocatie in de buurt van Monster. En of u nu met 50 of 250 personen bent, u voelt zich altijd thuis in Partycentrum Ons Huis.

 

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring