Partycentrum-Ons-Huis-slide
poh_Gallery_deco-1
Zalenverhuur

Zalenverhuur Partycentrum Ons Huis Den Haag  

Een speciale gelegenheid is een mooi moment om een feestzaal te huren. Zalenverhuur Den Haag is niet alleen goed bereikbaar, maar ook flexibel qua invulling. Wij bieden u een zaal die plaats biedt voor groepen van 50 tot 250 mensen. Hierdoor zijn er vrijwel geen beperkingen, als er een groot feest op de agenda staat. Van bruiloften tot personeelsfeesten, bij Partycentrum Ons Huis viert u onbezorgd feest. 

Leukste zalenverhuur in Den Haag 

Wij vinden onszelf de leukste zalenverhuur van Nederland en dat is niet zomaar. U kunt bij ons namelijk uw eigen catering regelen! Vrijwel elk partycentrum stelt als eis dat u een zaal huurt inclusief catering. Bij Partycentrum Ons Huis staat service hoog in het vaandel. U bent de klant, dus u bepaalt. Een zaal huren met catering? Ook dat doen we voor u. 

Pluspunten van de zalenverhuur in Den Haag zijn onder meer: 

  • Sfeervolle uitstraling 
  • Ruimte voor groepen van 50 tot 250 personen 
  • Verzorgen van eigen eten en drinken mogelijk 
  • Verzorgen aankleding zaal is met eigen partybenodigdheden mogelijk 
  • Voldoende parkeermogelijkheden 
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto  

Zalenverhuur voor bedrijfsfeest 

Een samenzijn met al uw collega’s vraagt om een zaal die een huiselijke sfeer uitstraalt. Alleen dan komt u tot gesprekken die even niet met het werk te maken hebben. Leer uw collega’s op een gezellige manier kennen tijdens een feest in onze zaal in Den Haag. Wilt u dat iedereen bij binnenkomst kan ontspannen? Dan stellen we u voor aan onze partners die de catering voor u kunnen verzorgen.  

Trouwlocatie verhuur in Den Haag 

Wilt u eerst langskomen voor het reserveren van uw trouwlocatie? Dat is uiteraard mogelijk. U bent van harte welkom om vooraf een bezoek te brengen aan Partycentrum Ons Huis is Den Haag. Laat u aangenaam verrassen door onze sfeervolle zaal, die onderdak biedt aan maar liefst 250 genodigden. Benieuwd wat het gaat kosten om hier uw trouwceremonie en trouwfeest te vieren? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.  

 

Maak a.u.b. uw keuze:

PartyCentrum Ons Huis logo
PartyCentrum Ons Huis
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring